Velkommen til Tinholt Bakeri

I over 60 år har Tinholt bakeri solgt tradisjonelle bakevarer. Hovedbakeriet ligger på Falkum i Skien, og har hele 6 kafeutsalg i Skien og Porsgrunn. Et av stedene er nettopp PP senteret, «Vessias» lokale samlingssted.

Vi leverer et godt utvalg av brød, rundstykker, konfektkaker, festkaker og mye annet godt som frister.

Ved siden av våre egne bakevarer, selger vi også salater, matpakker, pølse med brød, toast og annen påsmurt mat. Har også varm suppe, eller lapskaus som serveres omtrent hver dag. Dette serveres med rundstykke og godt smør.

Hos jentene på Tinholt bakeri PP får du kjøpt Diplom is, og kaffe i ulike varianter. Hva med å nyte en kaffe mokka inne eller ute på vår lille koselige veranda?

Vi tar imot bestilling på det meste av kaker til hverdag og fest. Marsipankaker, napoleonskake, successterte, sjokoladekake, kringler, banankaker og mye mer.

Vi har et lite utvalg av glutenfrie produkter. Successterte, ostekake, mandelstang og kokosboller. Brød, sukkerbunn og 10 bits marsipankake kan også bestilles.

Kom innom oss for en hyggelig prat, så hjelper vi deg gjerne å finne det rette for anledningen.

Vi smører snitter. Det må bestilles minst 2 dager i forveien, og koster 29 kroner pr. Stk. Ellers kan alt annet av påsmurt også bestilles. Om det er møtemat, konfirmasjon, minnestund eller annet selskap. Vi leverer også dersom det er ønskelig.

Vi gleder oss til å servere deg.

Velkommen til oss på Tinholt bakeri PP senteret!

  • Telefon: 35510051
  • Åpningstid: Man-fre: 09-18 og Lørdag: 09-17
  • Ansatte: Anette og Cecilie
  • Lik oss på Facebook