Velkommen til Thors Matvogn

Thors Matvogn serverer ferske og deilige smultringer hver dag, og her kan du forvente god service og en hyggelig prat mens du venter. Vi steker mange ganger i løpet av dagen og gjerne mens du venter. I tillegg til smultringer finnes det varianter av donut’s også med glasur og strøssel. Pølser, hamburgere, nuggets, potetmos, chips osv. er produkter som også går unna. Vår målsetning er å lage mat som du liker og kommer om igjen og om igjen for å spise.

Thors Matvogns historie

Thors Matvogn ligger plassert rett utenfor inngangen til PP-senteret og ble startet helt tilbake til mars 1985. I februar 1994 flyttet han til Herkules i en periode på 12 år til utbyggingen begynte. Thors Matvogn ble til alles glede flyttet tilbake til PP Senteret november 2006, og har vært her siden.

Hemmelig oppskrift

I Thors Matvogn på PP Senteret får du ferske smultringer hele året. Smultring-røren er basert på en hemmelig oppskrift og noen hevder den er norges, og til med verdens beste. Smultringene våre har en spesiell historie. De er i dag lagd av en premiks som er utviklet i smultringvogna. For mange år siden ble det så mye å gjøre i julen att Thor begynte å legge sammen produkter som hvetemel, sukker, bakepulver, kardemomme osv. for å spare tid i produksjonen. Etter jul fortsatte han å teste ut flere ingredienser for å få en fullverdig miks. Dette utviklingsarbeidet tok lang tid. Men i dag har Thor en fantastisk råvare å lage smultringer av. Etter hvert har vi begynt å selge denne premiksen til andre som selger smultringer rundt i Norges land.. og vi er den eneste i Norge som produserer premiks til Smultringer.

Thors Matvogn har vært en fantastisk arbeidsplass i 30 år og du er hjertelig velkommen til oss!

  • Telefon: 92857905
  • Åpningstid: Man -fre: 10-18:30 og Lørd: 09-17
  • Ansatte: Thor og Anette
  • Lik oss på Facebook