På søndag 8.november er det farsdag. Det er dagen vi skal gi våre pappaer litt ekstra oppmerksomhet, her får du noen tips til hva du kan gjøre for å glede far litt ekstra denne dagen.

Fedrenes dag
Farsdagen er en hedersdag for fedre, og i Norge feires farsdagen den første eller andre søndagen i november. Opprinnelig kommer konseptet fra USA, og det ble populært i Norden og Norge først etter andre verdenskrig.

Det er tradisjon for å gjøre litt ekstra “stas” på faren sin denne dagen. Her er noen tips til hva du kan gjøre på farsdagen:

Frokost på sengen eller cafebesøk i byen
Hva med å overraske far med en god frokost på sengen? Smør noen gode skiver med brød eller ferske rundstykker og server på brett sammen med en rykende varm kopp kaffe. Hos Meny finner du alle varene du trenger for å lage en koselig frokost. Om du heller ønsker å ta med far på cafe så har Tinholt bakeri et godt utvalg drikkevarer og ferske bakevarer.

Kake eller smultring til kaffen
Far vil nok sette stor pris på litt kake på dagen sin, det er alltid hyggelig. Tinholt bakeri har disken full av fristelser, og Thor`s Matvogn har ferske smultringer hver eneste dag, så her er det bare å legge turen innom for å sikre deg en godbit.

Gi en liten gave
Det er alltid hyggelig med en liten gave på farsdagen. Alle butikkene på PP Senteret har små og store gaver. Stikk gjerne innom oss og vi hjelper deg med å finne gaven som kan passe for din lommebok.